FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

KVALITETAN SERVIS

EXYU Media nudi profesionalne usluge i servis i potrebe korisnika oduvijek stavlja na prvo mjesto. EXYU Media se ne odlikuje samo uspješnošću kada je u pitanju emitovanje televizijskih programa.

PROFESIONALNO OSOBLJE

EXYU Media čini grupa mladih ljudi sa prostora Balkana koji su u Evropi stekli akademsko obrazovanje. Oni su ljubazni i uvijek spremni da pruže pomoć pretplatnicima i budućim korisnicima.

IPTV TEHNOLOGIJA

Uz naše originalno korišćenje satelita, brzog interneta, audio-vizuelnih i novih tehnologija, umrežavanje, EXZU Media u Vašem domu pruža video i audio usluge visokog kvaliteta.

O NAMA

EXYU Media je kompanija koja svojim korisnicima pruža mogućnost da gledaju najbolje TV kanale. Naš cilj jeste da svim ljudima u dijaspori sa prostora bivše Jugoslavije pružimo sve kanale iz njihove domovine. Na taj način želimo da izađemo u susret svima koji žele da budu informisani i prate dešavanja u svojoj domovini. Najbolje televizijske kanale iz Slovenije, Crne Gore, Hrvatske, BiH, Makedonije i Srbije smestili smo u naš MEDIA IPTV PLAYER BOX. Pored TV kanala iz domovine, u okviru naših paketa, naravno bićete u mogućnosti da pratite i najbolje inostrane kanale. U okviru MEDIA IPTV PLAYER-a možete pratiti uskoro preko 150+ EX-YU i prko 450+ stranih TV kanala.

Strani Filmovi HD

Full HD Filmovi Kino Watch Full HD Filmovi Gledajte ovdje Dobro došli na sajt Kino Watch. Kino Watch se fokusira na nekoliko stvari koje vam…

Serije

Nove serije, Turske, Španske usw.

Rijaliti

Sigurni smo da svi sa nestrpljenjem očekujete večerašnji spektakl na Happy televiziji. Od 21:00 počinju “Parovi” ali to nije sve što vam je najsrećnija televizija…

Aplikacije

Android aplikacije za preuzimanje.

POŠALJITE NAM VAŠ ZAHTJEV

Ako imate pitanja o našem servisu, kontaktirajte nas...

TOP
www.000webhost.com